Joda, visst kan man feire disputasen helt vegansk. Siden det var litt uklart hvor mange vi ble, gikk vi for småretter. Koldtbord, kan man vel kalle det, eller skal alt hete tapas i disse dager? Slik var menyen: mousse av hvite bønner og tahina, ovnsstekte poteter, minibrugere av sorte bønner og røde kidneybønner, små spidd med seitan og halvtørkede tomater, lefseruller med grønnsakspaté og stekt champignon, flere lefseruller med caviar d'aubergine, gresskarpai, salat av tomater, rødløk, granateple, agurk og koriander, falafler, peppersaus, krydret persillesaus og rødvinssaus.
(mat..)
(..og vin. Alle vinene fra Familia Zuccardi (Argentinsk) er veganske.)
Til dessert ble det servert sjokolademousse og ferske, håndlagede veganske praliner fra Yuzu Chocolatier i Gent.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar