lørdag 18. mai 2013
Gazpacho
›
Jesús gazpachooppskrift er - som alle andre oppskrifter fra ham - aldeles nydelig. Pass på at du har gode, modne, smakfulle tomater. H...
1 kommentar:
tirsdag 30. april 2013
Vegenaise
›
Det tar i underkant av ett minutt å lage vegenaise. Jeg skulle ønske det var mindre enkelt, for sunt er det ikke. Bland 200 ml. rapsolj...
2 kommentarer:
Hummus bitahini
›
(Grov hummus med lite tahina) En rikelig posjon. Kok opp en halv kg kikerter og la dem koke til de er møre. Det lønner seg selvsagt å...
onsdag 6. mars 2013
Kaker uten egg og melk
›
Jeg er alltid like forundret over at noen finner denne siden, da jeg egentlig tror jeg aldri har fortalt noen om den til noen - unntatt ek...
fredag 22. februar 2013
Ieper Winter Fest og Dolce Sophia
›
Den veganske HC-festivalen Ieper Fest i Ieper, Belgia, har også en vinterversjon som bare varer en dag. Den gikk av stabelen nylig, og fo...
Seitan med rosmarin
›
Til denne oppskriften har jeg stjålet litt fra alle kanter. Kanskje aller mest herfra , men oppskriften er som vanlig langtfra fulgt t...
Linsepålegg med epler
›
Kok opp en liten kopp røde linser til de er møre og sett tilside. Sautér en liten løk, et lite eple i biter og tre hvitløksfedd i biter...
fredag 25. januar 2013
Babyartiskokker med pasta
›
Dette tar fem - ti minutter og er dritgodt. På bordet her minst en dag i uka. Skrell av de tykkeste bladene fra hver artiskokk og skjæ...
Praliner fra Yuzu
›
Mange chocolatiers har et par - tre typer sjokolade som er veganske. Praliner fylt med kirsebærlikør og orangettes er gjerne sikre, me...
Disputasfest
›
Joda, visst kan man feire disputasen helt vegansk. Siden det var litt uklart hvor mange vi ble, gikk vi for småretter. Koldtbord, kan m...
›
Startsiden
Vis nettversjon